Wekelijkse inloop Voormekaar

Foto:

Ga naar www.browsealoud.nl

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, heeft u een initiatief voor uw buurt, wilt u ideeën over uw leefomgeving bespreken of heeft u een andere vraag? Kom dan eens langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

Team Voormekaar Eibergen

De medewerkers van Voormekaar Eibergen beantwoorden elke donderdagmiddag in de Huve uw vragen en geven graag informatie of advies.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Per kern zijn er andere inloopmomenten:

  • Beltrum (sluit aan bij Meldpunt Beltrum): elke donderdag van 9.30-10.30 uur in Kulturhus
  • Borculo: team Voormekaar houdt elke dinsdag ‘brood op schoot’ dit is van 12.00-12.45 uur in de bibliotheek (behalve op 21 maart)
  • Eibergen: elke donderdag van 12.00-14.00 uur in de Huve (behalve op 30 maart)
  • Neede: elke dinsdag van 9.30-12.00 uur in De Hofmaat
  • Ruurlo: elke dinsdag van 9.00-12.00 uur in de bibliotheek

Een mooi moment om uw vragen te stellen

Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.
De wekelijkse inloop is aanvullend op de andere manieren om uw vraag te stellen aan Voormekaar of de contactpersonen in de kern. Uiteraard blijft het mogelijk om buiten de inloopmomenten telefonisch contact op te nemen. Voormekaar bereikt u via 0545 250 300, de contactpersoon in uw kern is te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Berkelland: 0545-250 250.

Bron: Gemeente