Ontmoetingsmarkt 24 maart

Foto:

Ga naar www.browsealoud.nl

Op 24 maart is er in de bibliotheek van Ruurlo een ontmoetingsmarkt. Organisaties, clubs en verenigingen presenteren zich tijdens deze speciale ochtend graag aan Ruurlo. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en andere Ruurloërs te ontmoeten. De markt begint om 10.00 uur met een welkom door wethouder Marijke van Haaren. We sluiten rond 12.00 uur af met soep en broodjes (op is op!).

Jongetjes laten hun fietsen graveren in 1984

Fiets graveren in 1984. Een van de foto’s van de expositie ‘Ontmoeting in Ruurlo Toen en Nu’ die deze ontmoetingsmaand te zien is in de bibliotheek

Allerlei activiteiten rond de ontmoeting

De ontmoetingsmarkt is een initiatief van Team Voormekaar Ruurlo. Samen met de historische Vereniging Old Reurle, Repair Café, ’t Dorpshuis en de bibliotheek en organiseert zij deze maand in de bibliotheek allerlei activiteiten rond de ontmoeting.
Naast de ontmoetingsmarkt op 24 maart houdt ’t Dorpshuis op 23 maart een avond met als thema “Eenzaam ben je niet alleen”. Op 31 maart sluit CINEBRENG de ontmoetingsmaand af met de vertoning van de film ‘Tonio’ (kosten 5 euro).  U bent van harte welkom bij deze activiteiten! Voor kaartjes en meer informatie over de ontmoetingsmaand kunt u terecht bij de gebruikers van de Ruurlose bibliotheek.

Bron: Gemeente